€ 4.667
£ 5.2812
$ 4.0662

Mai multe ştiri online:

S-au răsturnat cu mașina pe drumul ce leagă Ovidiu de Mihail Kogălniceanu

Ştire online publicată Joi, 17 Mai 2012. Autor: Camelia MIU - MITRIC
Doi bărbați au fost victime ale unui accident rutier care s-a petrecut, astăzi, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu.

Polițiștii spun că Gheorghe P., de 69 de ani, din Mihail Kogălniceanu, care conducea un autoturism marca Daewoo Tico, dinspre Ovidiu spre Mihail Kogălniceanu, la km 191, din cauza neatenției în conducere, pierde controlul direcției, părăsește partea carosabilă și se răstoarnă.

În accident a fost rănit șoferul, dar și un pasager care se afla pe locul din dreapta față, Dumitru G., de 71 de ani. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 22 octombrie Foto : VIDEO. FEMEIE DECAPITATĂ DE TREN, ÎN GARA MEDGIDIA! 52259 vizite, 0 comentarii VIDEO. FEMEIE DECAPITATĂ DE TREN, ÎN GARA MEDGIDIA!
Sport
sambata, 20 octombrie Foto : DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! A MURIT ILIE BALACI 50378 vizite, 0 comentarii DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! A MURIT ILIE BALACI
Cultură-Educație
sambata, 20 octombrie Foto : Misterul de la Hârșova. Masa pe care a mâncat împăratul Traian, o legendă în piatră 8928 vizite, 0 comentarii Misterul de la Hârșova. Masa pe care a mâncat împăratul Traian, o legendă în piatră
Social
luni, 22 octombrie Foto : Atenție, se oprește furnizarea de gaze naturale, în județul Constanța! 8675 vizite, 0 comentarii Atenție, se oprește furnizarea de gaze naturale, în județul Constanța!
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8328 secunde