S-AU RĂSTURNAT CU MAȘINA! Sunt patru victime!

90
S-AU RĂSTURNAT CU MAȘINA! Sunt patru victime! - masinarasturnata625582001-1523789177.jpg

Articole recomandate

Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică, după ce mașina lor s-a răsturnat pe plafon, pe E 60, în județul Mureș, aproape de sensul giratoriu de la intrare în parcul industrial de la Vidrasău.

Reprezentanții Poliției Mureș au spus că mașina s-a răsturnat pe plafon, din primele date fiind vorba de o manevră greșită făcută din cauza nepăstrării distanței în mers sau a unei depășiri neregulamentare.

"Sunt doi copii răniți, o fetiță de un an și patru luni și o fetiță de 14 ani, dar și o femeie de 37 de ani și un bărbat de 64 de ani. Toți sunt din județul Mureș. Accidentul s-a produs la 50 de metri de sensul giratoriu de la Vidrasău", potrivit Poliției Mureș.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș, maior Cristian Virag, a anunțat, că pompierii intervin pentru asigurarea măsurilor PSI, conform procedurilor

"În accident este implicat un autoturism, răsturnat pe plafon, ieșit în decor. Sunt patru persoane rănite, două cod roșu și galben și două cod verde", potrivit lui Cristian Virag.

La fața locului s-au deplasat opt subofițeri, o autospecială cu apă și spumă și trei mașini SMURD, iar cadrele medicale evaluează starea de sănătate a răniților, urmând să decidă pentru care este necesar transportul la spital.

În zona producerii accidentului se circulă cu restricții de viteză având în vedere că o bandă este ocupată de mijloacele de intervenție.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7993 secunde