S-au înmulțit furturile din camerele de hotel

183
2
S-au înmulțit furturile din camerele de hotel - furt1013502052541352465485135249-1372681020.jpg

Articole de la același autor

Numărul furturilor comise pe litoral românesc este în creștere, de la o zi la alta. În vreme ce turiștii se relaxează, bucuroși pentru orice rază de soare, uitând să asigure măcar un minimum de protecție bunurilor lor, hoții sunt la datorie. Și se fură! De pe plajă, din corturi, din camerele de hotel, din mașini. Hoții pun mâna pe orice găsesc la îndemână, fie că este vorba de bani, telefoane mobile, haine sau produse cosmetice! 




De exemplu, într-o singură noapte, mai precis în noaptea de sâmbătă spre duminică, 29 spre 30 iunie, au fost înregistrate mai multe furturi din spațiile de cazare. Dintr-un hotel din Mangalia, dintr-o cameră, hoții au furat o poșetă ce conținea suma de 5.000 de lei. Au intrat în cameră pe fereastra pe care turiștii o lăsaseră deschisă, pentru a se aerisi. 


În aceeași eforie, dintr-o cameră de pensiune, hoții au furat cinci telefoane mobile, în valoare de 2.000 de lei, după ce păgubiții au lăsat ușa camerei descuiate, în vreme ce de pe plaja din Vama Veche au luat o poșetă lăsată nesupravegheată. Și în această poșetă erau peste 4.000 de lei, toți banii cu care păgubiții veniseră pe litoral! 


Pentru a preveni astfel de fapte, polițiștii au luat o serie se măsuri, intensificând patrulările în zonele de risc, însă orice persoană trebui să-și ia propriile măsuri de siguranță. "Paza bună trece primejdia rea! Noi facem tot ce putem, dar și oamenii trebuie să aibă o atenție mărită, căci este vorba despre bunurile lor", a subliniat comisar șef Iulian Dode, șeful Poliției Mamaia. 




Comentează știrea

Dediu
1 iulie 2013
Dati in ei !

Hotii astia trebuiesc efectiv zdrobiti in bataie cand sunt prinsi,pentru ca daca-i lasi pe mana magistratilor nu rezolvi nimic ! Oamenii trebuie sa se uneasca si cand pun mana pe cate unul,sa-i rupa efectiv mainile,picioarele,ca sa-l scoata din joc o mare perioada de timp si sa bage si frica in ei. Politia e timorata,nu are voie sa le faca mare lucru .....

leonidas
1 iulie 2013
HOTII..FURA TOT

MAGISTRATII SANT CORUPTI IAR POLITIT NU-SI FACE DATORIA STIIND CA HOTII NU VOR FI CONDAMNATI LE E LEHAMITE SA MAI FUGA DUPA EI..VINA CEA MIA MARE E A POLITICIENILOR CARE AU FACUT LEGI BLINDE PT.INFRACTORI!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4173 secunde