S-a urcat pe un coteț și a început să tragă în muncitori. Arma, cumpărată online

228
S-a urcat pe un coteț și a început să tragă în muncitori. Arma, cumpărată online - totisoferiidinromaniasuntinalert-1571997568.jpg

Articole recomandate

Scene ca în filmele cu mafioți au avut loc seara trecută într-un sat din Teleorman. Protagonist a fost un localnic care s-a urcat pe un coteț din gospodăria sa și a tras de șapte ori spre muncitorii care lucrau la o casă vecină. Un bărbat a fost nimerit în spate și a ajuns la spital. Arma cu aer comprimat, cumpărată de pe internet, era deținută ilegal. Vecinii spun că individul era cunoscut cu probleme de comportament, scrie observator.tv


Încătușat și sprijinit de un gard, tânărul nu oferă o explicație pentru gestul său. Totuși, cu puțin timp înainte, a pus pe jar locuitorii din localitatea Conțești, județul Teleorman.


Oamenii au fugit, însă unul dintre muncitori a fost nimerit în spate și a ajuns la spital.


În sat e acum anchetă. Nu e clar din ce motiv a recurs individul la acest gest, dar mama lui susține că totul ar fi pornit de la muncitorii, de fapt, care l-ar fi înjurat.


Tânărul de 31 de ani a fost încătușat de polițiști și dus la audieri. Pe numele lui a fost deschis acum un dosar penal pentru deținere fără drept și uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării și lovire sau alte violențe. Localnicii spun că individul e cunoscut pentru problemele sale de comportament.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1328 secunde