S-a trezit cu mascații în casă după ce a pescuit ilegal

302

Articole de la același autor

În urmă cu câteva zile, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au efectuat, în baza unui mandat emis de Judecătoria Hârșova, o percheziție la domiciliul unui bărbat de 44 de ani, din localitatea Vadu Oii, din județul Constanța, despre care exista informația că desfășoară activități ilegale de pescuit.


Astfel, au fost descoperite 38 de plase de pescuit din categoria celor monofilament, comercial și setcă, în lungime totală de 1.204 metri, care erau deținute fără a fi îndeplinite condițiile legale. 


De asemenea, polițiștii au identificat și o ambarcațiune, evaluată la aproximativ 6.800 de lei, care ar fi fost sustrasă în noaptea de 18 spre 19 octombrie. Plasele, de aproximativ 19.900 de lei, precum și ambarcațiunea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal. 


Bărbatul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța, ulterior fiind luată măsura controlului judiciar. La acțiune au participat și polițiștii din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale al IPJ Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2891 secunde