S-a spânzurat în penitenciar

275
3
S-a spânzurat în penitenciar - streang-1420475686.jpg
Un deținut român s-a spânzurat într-un penitenciar situat în apropierea orașului italian Veneția, după ce autoritățile italiene i-au refuzat transferul în detenție la domiciliu, relatează presa italiană.

Românul în vârstă de 19 ani, care locuia în orășelul Appiano Gentile (regiunea Lombardia), fusese arestat preventiv pe 31 decembrie 2014, fiind suspectat de furt calificat.

A fost încarcerat în Penitenciarul Santa Maria Maggiore, situat în apropierea orașului Veneția. Potrivit site-ului VeneziaToday.it, în cursul nopții de duminică spre luni adolescentul român s-a spânzurat în baia penitenciarului, iar medicii nu l-au putut salva.

Comentează știrea

Lică Sămădăul
5 ianuarie 2015
Dreptatea inainte de toate

Iaca un roman onest. Politia italiana, care nu poate fi acuzata de partizanat, l-a acuzat de ciordeala. Pana aici nimic sensational. Ma indoiesc precum ca n-ar fi adevarat. Iar daca acest individ de kkt, n-ar fi fost vinovat, cu siguranta nu ar fi fost bagat la zdup. pe nedrept. Italienii sunt oameni normali. Una peste alta,, un nemernic mai putin, un individ care ne face natia de ras prin Europa. Si acum o intrebare retorica: era cumva de etnie roma? (Adica tzigan, pentru cei care nu cunosc termenul de rom)?

admirator
6 ianuarie 2015
discutabil...

hm.....

Mircea
6 ianuarie 2015
Frumos gest...

Bravo ! Un roman / rom adevarat ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5811 secunde