S-a SINUCIS pentru că nu putea face copii!

729
1
S-a SINUCIS pentru că nu putea face copii! - depresie-1352482282.jpg

Articole recomandate

Drama femeilor care nu pot avea copii se transformă în depresii, pentru ca în final să ducă la sinucidere. 


Anca Bogdan avea 36 de ani și a ales să își încheie socotelile cu viața după ce a aflat că nu poate avea copii. Apropiații femei spun că aceasta avea tot își dorea, un soț iubitor, un apartament într-un cartier bun din Cluj Napoca. 




Anca Bogdan s-a sinucis fără să anunțe pe nimeni. Soțul ei, Doru Bogdan, un arheolog renumit, care lucrează pentru Universitatea din Alba Iulia, a avut o presimțire și și-a sunat insistent soția, fără niciun rezultat. Soțul femeii și-a rugat un prieten să meargă până la apartamentul acestora să vadă ce s-a întâmplat. În apartament era Anca Bogdan care era decedată. Lângă cadavru au fost descoperite mai multe cutii cu medicamente și o sticlă de whisky. Din primele investigații se pare că femeia a vrut să se spânzure, informează evz.ro.




Comentează știrea

Tamara
12 noiembrie 2012
trist

Foarte trista povestea. Depresia este o problema foarte grava de sanatate, tocmai pentru ca ne ia mintile si ajungem sa ne sinucidem. Pe depresiv.ro se gasesc mai multe informatii despre aceasta boala. eu le citesc pentru ca uneori tristetea ma copleseste si nu as vrea sa ajung in sitatii critice din acre sa nu mai stiu cum sa ies.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Noiembrie 2012
Stire din Social : Studiu/ Când fac româncele copii
Luni, 05 Noiembrie 2012
Stire din Cetățenești : Cine suferă de arsuri la stomac?
Pagina a fost generata in 0.3473 secunde