S-a refugiat în mare, de frica jandarmilor

2114

Articole de la același autor

Un tânăr de 25 de ani care vindea nămol pe plaja Modern, din Constanța, a fost amendat cu suma de 1.000 de lei. Este vorba de Ionuț Gheorghe, de 25 de ani, din localitatea Caracal, care a fost surprins de jandarmii constănțeni în timp ce se plimba pe plajă având asupra sa o pungă din plastic plină cu sticle de nămol.
Când a văzut oamenii legii, tânărul a abandonat sacoșa și a tulit-o în apa mării. După aproximativ zece minute, dându-și seama că nu avea cum să scape de jandarmi, Ionuț Gheorghe a ieșit la mal și s-a "predat" jandarmilor. Pentru că, bineînțeles, el nu avea documente justificative pentru marfa pe care o prezenta spre vânzare, a fost amendat cu suma de 1.000 de lei.
Tot în aceeași zonă, în următoarea jumătate de oră, au mai fost sancționați cu avertisment, pentru vânzare de gogoși și de porumb fiert, Raim Beinas, de 35 de ani, respectiv Marian Voicu, de 23 de ani, din Constanța.
Pentru că existau suspiciuni cu privire la calitatea alimentelor oferite spre vânzare și condițiile de comercializare ce puteau pune în pericol sănătatea cumpărătorilor, marfa a fost ridicată în vederea distrugerii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Aprilie 2010
Stire din Eveniment : Cine pe cine apără în Constanța?
Pagina a fost generata in 0.417 secunde