S-a deschis circulația spre Cumpăna! Drumul fusese închis azi-noapte din cauza vizibilității reduse

340
S-a deschis circulația spre Cumpăna! Drumul fusese închis azi-noapte din cauza vizibilității reduse - druminchis41516262361-1519718509.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu puțin timp, a fost redeschisă circulația rutieră pe DN 39E, pentru toate categoriile de vehicule, între localitățile Constanța și Cumpăna. Reamintim că acest sector de drum a fost închis din cauza vizibilității foarte reduse ca urmare a viscolului. 


"Rugăm participanții la trafic să adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea, reiterăm faptul că autovehiculele trebuie echipate pentru circulația in condiții de iarnă", precizează reprezentanții Companiei Naționale de Drumuri și Poduri.


Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naționale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3488 secunde