S-a dat prietenul unor turiști și le-a furat lănțișoarele de aur

237
1
S-a dat prietenul unor turiști  și le-a furat lănțișoarele de aur - talharielantisoare-1407335407.jpg

Articole de la același autor

Aveți grijă cu cine vă împrieteniți la mare. Doi turiști au pă-țit-o pe pielea lor: au avut încredere într-un alt turist. Acesta

s-a dovedit, însă, a fi un tâlhar, care într-un timp scurt a ajuns pe mâinile polițiștilor constănțeni.

Polițiștii stațiunii Costinești au fost sesizați de cei doi turiști cu privire la faptul că li s-au furat lănțișoarele de aur pe care le purtau la gât. Oamenii legii au reușit într-un timp scurt să dea de urma infractorului: este vorba despre Raphael Andrei Șerban, de 23 de ani, din Craiova.

Conform anchetatorilor, cele două victime s-au întâlnit cu tânărul în unitatea de cazare. Au stat de vorbă mai mult și

s-au împrietenit. A doua zi, cei trei au plecat la mare și și-au închiriat șezlonguri în același loc. În momentul în care au plecat să facă o baie în apa Mării Negre, cele două victime au fost tâlhărite: tânărul de 23 de ani le-a smuls lănțișoarele de la gât. Fără a-i adresa vreun cuvânt tâlharului, cei doi turiști s-au dus imediat la Poliție și au reclamat ce se petrecuse. Aceștia l-au descris pe tânăr oamenilor legii, care l-au găsit chiar pe plajă, pe șezlong. În urma controlului, polițiștii au găsit cele două lănțișoare într-un pachet de țigări.

Tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie.

"Polițiștii constănțeni subliniază faptul că astfel de fapte antisociale care afectează vacanța turiștilor de pe litoralul Mării Negre sunt cercetate cu operativitate, dosarele penale întocmite fiind instrumentate cu celeritate, iar persoanele bănuite de comiterea de infracțiuni urmând a fi sancționate", au conchis polițiștii constănțeni.

Comentează știrea

marketglory
9 august 2014
marketglory

w w w.marketglory.com/strategygame/Parmalat (copiaza link-ul in browser fara spatii) www.marketglory.com/strategygame/Parmalat MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc. Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. 100 ron virtuali in joc sunt 1 euro. 1 euro real, care se poate scoate la un moment dat, cand ai ajuns la 20 euro. Fiecare om adus iti poate aduce zilnic intre 1 - 10 euro, daca ai rabdare si jucati amandoi. emal: [email protected] YM: stanciuadrian33

Articole pe aceeași temă

Duminică, 03 August 2014
Stire din Eveniment : Minori din Constanța, puși pe furat
Pagina a fost generata in 1.9642 secunde