S-a dat drept polițistă în Eforie și a păgubit o bătrână de peste 3.000 de lei

290
S-a dat drept polițistă în Eforie și a păgubit o bătrână de peste 3.000 de lei - sadatdreptpolitista-1533743472.jpg

Articole de la același autor

O femeie a făcut pe polițista și a obținut de la o bătrână din Eforie peste 3.000 de lei. Polițiștii adevărați au intrat însă pe fir și impostoarea a fost prinsă și arestată, fiind bănuită de săvârșirea unor infracțiuni de furt și înșelăciune.


Astfel, femeia de 44 de ani, din municipiul Focșani, județul Vrancea, a furat mai întâi un telefon. Pe data de 30 iunie, în jurul orei 14.25, aceasta ar fi sustras un telefon mobil din camera unui complex hotelier din stațiunea Eforie Nord, aparținând unei femei de 34 de ani din Timișoara. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.


Ulterior, la data de 7 august, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați despre faptul că aceeași persoană de 44 de ani, folosindu-se de calitatea mincinoasă de polițist detașat la Poliția stațiunii Eforie, a solicitat și primit de la o femeie, de 71 de ani, din stațiunea Eforie Nord, 350 de lei, sumă reprezentând despăgubiri pentru prestarea unor servicii de curățenie și zugrăvit, desfășurate de către un bărbat, la domiciliul bătrânei, bani pe care acesta nu i-ar fi primit.


În urma cercetărilor efectuate, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că, în perioada iulie - 7 august, femeia în cauză a solicitat și a primit, în repetate rânduri, 2.860 de lei de la persoana vătămată, aceasta fiind indusă în eroare, în locuința sa, prin folosirea calității mincinoase de polițist detașat la Poliția stațiunii Eforie. Suma solicitată de persoana în cauză ar fi constituit așa-zisa valoare a taxelor și cheltuielilor judiciare, despăgubiri pentru prestarea serviciilor de curățenie și zugrăvit, desfășurate de bărbat, la domiciliul bătrânei.


La data de 7 august, polițiștii din ca-drul Poliției stațiunii Eforie au reținut-o pe femeia de 44 de ani, cu propunerea de arestare preventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Iulie 2018
Stire din Eveniment : Copil tâlhărit de un băiat de 14 ani
Pagina a fost generata in 1.6744 secunde