S-a dat alarma la Penitenciarul Poarta Albă

3208
S-a dat alarma la Penitenciarul Poarta Albă - penitenciarvalultraiancazinculpa-1316549907.jpg
Penitenciarul Poarta Albă a desfă-șurat, ieri dimineață, un exercițiu de alarmare la care au participat 400 de angajați ai unității.
Cu ocazia acestei acțiuni, au fost efectuate percheziții generale asupra a 717 persoane private de libertate, aflate în 53 de camere de detenție, din 11 secții de deținere, precum și în alte locuri unde acestea au acces.
În urma perchezițiilor efectuate au fost descoperite 38 de telefoane mobile, 11 cuțite confecționate artizanal și 5 aparate de încălzit improvizate.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului de la Poarta Albă, Gabi Botezan, exercițiul a fost dispus de către conducerea unității și a fost desfășurat simultan în Penitenciarul Poarta Albă și Secția exterioară Valu lui Traian.
Astfel de acțiuni au drept scop, spun șefii penitenciarului, dezvoltarea abilităților personalului și a capacității de intervenție rapidă pentru soluționarea eficientă a incidentelor critice și operaționale, dar și menținerea unui grad ridicat de siguranță a locurilor de deținere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Constanța: Viol în Parcul Tăbăcărie
Pagina a fost generata in 0.1846 secunde