S-a aruncat în gol de pe podul din Năvodari

421

Articole de la același autor

A decis să își pună capăt zilelor și s-a aruncat în canalul Poarta Albă - Midia Năvodari. Un bărbat a sunat la 112, ieri după-amiază, în jurul orei 13.00 și a anunțat că o persoană s-a aruncat în gol de pe podul din Năvodari. La fața locului s-a deplasat o autospecială de la Detașamentul Midia Năvodari cu șase subofițeri și scafandri militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea". De asemenea, polițiștii de la Transporturi Maritime și cadrele medicale au ajuns în scurt timp la locul incidentului.

Zece subofițeri și doi ofițeri au intervenit cu o barcă pneumatică și după aproape o oră și jumătate l-au scos la suprafață pe cel care a decis să-și pună capăt zilelor. Militarii au adus la mal victima, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare.

În ciuda eforturilor depuse, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață. Victima a fost identificată ca fiind Con-stantin Milciu, de 74 de ani, din Năvodari. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cau-zei decesului. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și ur-mează să stabilească de ce bărbatul a recurs la acest gest extrem.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7738 secunde