S-a aruncat în fața trenului, după ce a aflat notele de la BAC. Nota i-a fost mărită la contestații

469
S-a aruncat în fața trenului, după ce a aflat notele de la BAC. Nota i-a fost mărită la contestații - paul48074900-1436604462.jpg

Articole recomandate

Paul Ș. (19 ani) absolvent al Colegiului Național "Ferdinand l", s-a aruncat în fața trenului după ce a aflat rezultatele la Bacalaureat. A făcut contestație, dar nu a mai așteptat rezultatele finale. Miercuri, 8 iulie, s-a aruncat în fața trenului. El își dorea să ajungă la o facultate de jurnalism de la Cambridge și avea nevoie de minim 8 la Bacalaureat. Miercuri dimineață și-a închis telefoanele și s-a dus pe liniile ferate să se arunce în fața trenului, scrie Adevarul.

Vineri, după afișarea rezultatelor finale, după rezolvarea contestațiilor, profesorii examinatori i-au mai ridicat nota cu aproape un punct, la 8.20. Cu acest rezultat putea ajunge la facultatea de jurnalism de la Cambridge, la care visa de mai mult timp. Gestul lui i-a cutremurat pe toți colegii, care nu-și explică tragedia. Unii afirmă că acesta s-ar fi certat cu părinții, după aflarea rezultatelor la Bacalaureat, dar chiar și așa, nu era jusitificat gestul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3222 secunde