Rutieriștii continuă să dea amenzi. Vizați: șoferii fără centură

105

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri constănțeni au organizat, în ultimele 24 de ore, o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care se urcă la volan cu diverse nereguli. Astfel, oamenii legii au dat nu mai puțin de 209 sancțiuni contravenționale, în valoare de 37.450 de lei. 109 șoferi au fost amendați cu câte 150 de lei pentru că au fost prinși condu-când fără a avea centura de siguranță. De asemenea, 17 conducători auto au fost prinși și amendați pentru că au apăsat prea tare pe pedala de accelerație. Însă nu doar conducătorii auto au fost indisciplinați, ci și pietonii. 14 cetățeni au fost sancționați pentru că au traversat strada neregulamentar, prin loc nepermis. 

"Cuplați-vă centura de siguranță indiferent de drum și de circumstanțe. Nu utilizați telefonul mobil în timpul condusului și conduceți prudent respectând viteza de deplasare pe sectorul de drum pe care circulați", precizează Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța.

În plus, rutieriștii au reținut trei permise de conducere, dintre care unul pentru un șofer care nu a acordat prioritate unui alt autovehicul. De menționat este și faptul că polițiștii rutieri au retras cinci certificate de înmatriculare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6207 secunde