Românul rănit în timpul furtunii din Halkidiki, adus în țară cu o ambulanță

220
Românul rănit în timpul furtunii din Halkidiki, adus în țară cu o ambulanță - download1-1563023772.jpg

Articole recomandate

Românul rănit în urma furtunii din nordul Greciei și care și-a pierdut soția și fiul după ce acoperișul unei terase a căzut peste ei, este adus în țară cu o ambulanță, urmând să fie internat la Cluj, potrivit news.ro.

Conform informațiilor și imaginilor difuzate de Antena 3, bărbatul este preluat cu o ambulanță, pentru a fi adus în țară. El ar urma să fie internat la un spital din Cluj.

Deși informații inițiale indicau că externarea era programată vineri, a ales să mai rămînă în spital, pentru a beneficia de îngrijiri medicale până la momentul plecării.

MAE a transmis vineri că bărbatul se află în afara oricărui pericol și va fi externat, iar trupurile soției și fiului acestuia vor fi repatriate la începutul săptămânii viitoare, după ce vor fi obținute toate documentele necesare.

"Reprezentanții Consulatului General al României la Salonic s-au deplasat la unitatea medicală unde este internat cetățeanul român rănit, pentru a obține mai multe informații cu privire la starea sa de sănătate. În urma discuțiilor cu reprezentanții spitalului, a rezultat faptul că acesta se află în afara oricărui pericol și urmează să fie externat în cursul zilei de astăzi", a transmis, vineri, MAE.

MAE a precizat că reprezentanții Consulatului General sunt în legătură cu membrii familiei celor două persoane decedate în furtună și acordă asistență consulară în vederea îndeplinirii formalităților privind repatrierea trupurilor neînsuflețite și eliberarea documentelor necesare și a certificatelor de deces, repatrierea urmând a avea loc la începutul săptămânii viitoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8367 secunde