Românii se întorc fără mașini din vacanțele din Bulgaria. Polițiștii și hotelierii, acuzați că sunt mână-n mână cu hoții

922
Românii se întorc fără mașini din vacanțele din Bulgaria. Polițiștii și hotelierii, acuzați că sunt mână-n mână cu hoții - politistii1111-1487609860.jpg
Un constănțean care a plecat week-end-ul trecut în vacanță, în Bulgaria, a avut parte de-o experiență îngrozitoare. După ce și-a parcat autoturismul marca Toyota în dreptul hotelului în care s-a cazat, bărbatul a descoperit a doua zi că mașina a dispărut. "Mi s-a furat mașina (Toyota Rav4 Hybrid 2017) în Bansko (Bulgaria), din fața Aparthotel-ului Predela 2 în care am fost cazat! Cea mai tare vacanță în Bansko de până acum!", a povestit bărbatul. De asemenea, tot în week-end-ul trecut, un craiovean a avut parte de aceeași experiență, tot în Bulgaria. Acestuia i s-a furat autoturismul marca BMW X5. 


Constănțeanul afirmă faptul că hoții care au furat autoturismul au beneficiat de ajutorul unor persoane care erau angajate ale hotelului în care au fost cazați. "E manevră mare. Mașina a fost supravegheată de băieți 100% . Tipul s-a urcat în ea ca în mașina lui. Mai era o cameră lângă care a prins doar mașina plecând. Fața tipului nu s-a văzut fiind zăpadă pe parbriz. Fix în ziua în care plecam. Dacă te pui puțin să cauți pe internet, mai toți românii care și-au pierdut mașinile în Bulgaria nu le-au mai găsit fix în ziua plecării. E totul pe față, inclusiv reacția polițiștilor", a mai precizat Sergiu. 


Un alt român îi sfătuiește pe cei doi șoferi să nu aibă prea mari așteptări că-și vor recupera mașinile și povestește o întâmplare cum rar ți-e dat să vezi, după ce un TIR de 20 de tone a fost furat sub ochii polițiștilor bulgari: "Fiți sigur că nu o mai găsiți! Nouă ne-au furat un TIR de 20 de tone din poarta fabricii de sticlă de la Plovdiv. Era nou și cu GPS pe el. L-a parcat șoferul acolo pentru 20 de minute și a plecat să-și cumpere de mâncare. Culmea este că atunci când l-a parcat, poliția era acolo și chiar polițistul l-a îndrumat către supermarket. Când s-a întors, dispăruseră și polițistul și camionul...". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3828 secunde