ROMÂNII PROTESTEAZĂ! Mii de oameni s-au strâns în Piața Universității. "Toate drumurile duc la București. Revoluția generației noastre"

982
8
ROMÂNII PROTESTEAZĂ! Mii de oameni s-au strâns în Piața Universității.

Articole recomandate

UPDATE - Zecile de mii de protestatari care au plecat din Piața Universității au ajuns, sâmbătă seara, după ora 20.30, în Piața Constituției din Capitală, în fața Parlamentului.


La ora 21.00, protestatarii au intonat imnul național și au aprins lanternele telefoanelor, într-o reeditare a gestului de anul trecut din Piața Victoriei.







UPDATE 19:15. Sunt peste 20.000 de protestatari în Piața Universității.

UPDATE 19:00. Peste 15.000 de oameni manifestează în Piața Universității, deși condițiile meteo sunt potrivnice.

UPDATE 18:50 În Piață au venit jandarmii călare. Sunt peste 12.000 de protestatari.

Mii de oameni manifestează și în mai multe orașe din țară. În Timișoara, mii de protestatarii au venit cu o coregrafie specială și scandează "Rezistam, nu cedam!"




foto: Octav Ganea


UPDATE 18:42 - Jandarmeria afirmă că numărul manifestanților este în creștere, în acest moment fiind 3500 de oameni prezenți la Universitate.




UPDATE 18:40- Brigada Rutieră afirmă că circulația este restricționată în Piața Universității, precum și pe arterele cuprinse între: Rosetti - Universitate Colței - Universitate Calea Victoriei - Universitate Romană - Universitate

UPDATE 18:27 - Bulevardul Magheru este blocat, iar protestarii au răspuns acțiunilor inițiate de jandarmi și au dat gardurile de protecție la o parte. Oamenii au ocupat, în acest moment, bulevardul Magheru. În Piață, cifra oamenilor care ajung crește. În acest moment, sunt în jur de 2000 de cetățeni care protestează față de modificările legilor justiției.




UPDATE 18:25 - La Galați sunt 400 de protestatari

UPDATE 18:21 - În paralel, la Timișoara sunt aproximativ 300 de oameni care protestează. Între timp, jandarmeria a oferit primele cifre estimate: 1500 de cetățeni sunt în Piața Universității.

UPDATE 18:13 - Jandarmii au îmbrâncit protestatarii la ieșirea de la metrou în stația Universitate. Oamenii care vor să ajungă în Piața Universității afirmă că jandarmii nu îi lasă la manifestație.



UPDATE 18:10 - Mascații au apărut la Universitate, iar forțele de ordine au montat gardurile de protecție. Declarația purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei spune tot despre temerile organelor de ordine. "Jandarmii au montat panourile de protecție în primul rând pentru protecția oamenilor care s-au strans deja la protest, dar și pentru a nu încurca circulația în zonă. Ne vom lua toate masurile pentru a nu avea persoane accidentate, pentru a nu avea incidente", a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache , scrie evz.ro



UPDATE 18:05 - Jandarmeria a sporit, în ciuda vremii nefavorabile, numărul forțelor de ordine care să asigure liniștea. 3000 de jandarmi sunt detașați pentru protestele din București și pe drumurine din jurul Capitalei, informează Digi24.

xxx


Un protest care se dorește de amploare este în desfășurare în Capitală. La ora 18:00, când era anunțată ora de începere, în Piața Universității se aflau în jur de 2.000 de oameni, dar sunt așteptați cel puțin 20 de mii, din toată țara. Au apărut, însă, și primele incidente.


Protestatarii încearcă să dărâme gardurile instalate de jandarmi în Piața Universității. Sunt peste 3.000 de persoane, acum, în piață, iar tensiunea este destul de mare.




Mii de oameni din toată țara sunt așteptați la un protest de amploare față de modificarea legilor justiției și a Codurilor penale, sâmbătă seară, în București, urmând să se adune în Piața Universității, apoi să plece în marș către Palatul Parlamentului, cu opriri la sediul Avocatului Poporului, Curtea Constituțională a României (CCR) și Consiliul Național al Audiovizualului (CNA). Protestatari vor ajunge sâmbătă în București din orașe precum Cluj-Napoca, Bacău, Pitești, Deva, Bistrița, Satu Mare, Galați și Timișoara, cu trenul sau cu microbuze, iar cei cu mașini persoanele se vor întâlni pe traseu și vor merge în coloană spre Capitală. De asemenea, manifestații asemănătoare sunt anunțate în același timp cu protestul din București și în alte orașe din țară, precum și în în străinătate, la Viena, Bruxelles, Toronto, Zurich, Paris, Roma sau Edingburgh.

Protestul, organizat sub sloganul "Toate drumurile duc la București. Revoluția generației noastre", va începe în jurul orei 18.00 în Piața Universității. 


Mobilizarea protestarilor scoate în stradă și efective impresionante de jandarmi. Iar primele contre au apărut deja între jandarmi și suporterii care au ajuns în Gara de Nord în urmă cu puțin timp și care și-au manifestat gălăgios nemulțumirile, relatează Digi24. Detalii și imagini, aici.


3. 000 de jandarmi sunt pregătiți să intervină, în această seară, la protestul organizat la kilometrul zero al Bucureștiului. Aproape 400 sunt deja în Piața Universității, unde au început să vină oameni încă de acum câteva ore.






sursa foto: AGERPRES


Comentează știrea

costica
21 ianuarie 2018
operator pc

Recrutam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

hai gaaaata
21 ianuarie 2018
la munca si unii si altii

eeee,cacat iar o fasaiala ,plimbare de seara . Trebuie sa le fie spart capul la jegosii aia de parlamentari insa romanul este las,puturos,prost,ignorant,lipsit de empatie si cu tupeu .Are tupeu cand este la volan mai ales cand se poate ascunde sau poate fugi.Asta e romanul.

Eu votez
21 ianuarie 2018
Dar milioane...

Dar milioane de oameni nu au avut nici un motiv să protesteze!

Maimuțoii PDL PNL CIUMA GALBENĂ
21 ianuarie 2018
PDL PNL CIUMA GALBENĂ..

Incredibil cum mai există maimuțoii care sa apere legile justiției lui TRAIAN BASESCU și MAKOVEI legi care au dus la CREAREA primului stat MAFIOT PARALEL din UE !

Liviu Chilian
21 ianuarie 2018
Rromarlanii, paviani dizgratiosi cu...tichie(nu mantie)

Gura...Muschiului Guitzator(CT Boupievski, merdialqaedan porfiric, nepot de seKurist-satanic ceausist) adevar grăiește. CT Boupievski vede o maimuță in primsinistra padurnebuneana. Dar e nedrept. Rromarlanii sunt maimuțe! Nu numai primsinistra. --- Care este cauza URII apocaliptice a PSD-ului impotriva boborului Rromarlan, in general, si ASALTULUI draconic impotriva justitiei? Raspuns simplu. Teroarea a inceput după izbucnirea scandalului Ferma Băneasa; crima provokata de un Zsidan si un Jewnglishtanez, recte Steinmetz si Pullo Lambrino. Îndrăzneala DNA de a face dreptate, a dus la recrudescenta URII pesediste impotriva robotului, ce se manifesta de doi ani.

Liviu Chilian
21 ianuarie 2018
"Protestul" sulimii exacerbeaza URA PSD-ului

Razboiul pesedist impotriva justitiei are un singur scop - mulțumirea stăpânului zsidano-Jewnglishtanez si întărirea kkpIUDAlismului ultracleptomaniac corporatist. "Protestul" sulimii ii forțează pe pesedisti sa strângă randurile si sa devina VIOLENTI pt a'i APARA pe Unulasutasii domestici si rapitorii corporatisti. --- Ieri, am incercat sa comentez pe EVZaluzii, anticipând VIOLENTA jewndarmilor si maskktzilor impotriva sulimii protestatare din Tampitopole. Pe EVZaluzii poti "comenta", dar cu...aprobare. Am fost cenzurat. Mesajul meu e simplu. Boborul Rromarlan e chinuit! Chinul istoric a mutat genetic fibra romaneasca. Chinul s'a lipit de gena romaneasca precum nicotina de creier. Romanii au devenit Rromarlani si nu se simt "bine" daca nu sunt chinuiți! --- In scurtul comentariu am afirmat ca jewndarmii si maskktzii vor trage in bobor, pt a apara URA PSD-ului! S'a adeverit. Un Jewndarm a tras intr'un om cu parul alb. Un bătrân! Azi, merdialqaedanii EVZaluzizati incearca, disperați, sa ajute URA PSD-ului. Il caineaza pe Jewndarm. Si'a pierdut...kklmul, bestia ucigașă. Evident, jewndarmul porfiric(identifikat ca fiind gardadecorp a lui Drakknea) a fost singurul filmat. Multi alti jewndarmi ce au lovit boborul, au fost norocoși. N'au fost filmați. --- De departe, cei mai VICIOSI merdialqaedani apărători ai URII PSD-ului, sunt EVZaluzii in frunte cu doi Katzaoni rabiati: Titanelul din Gagesti si Androniki(Nebunu'asta fiind inculpat in crima neverosimilă Ferma Băneasa!!)

LIVIU chilian ....Scrie ba românește !
21 ianuarie 2018
PDL PNL CIUMA GALBENĂ..

Bați câmpii !..Nu există ALTERNATIVĂ la PSD și ALDE !..De vină e Traian Băsescu. ..Zece ani și-a bătut joc de popor cu hahaitul lui și Panaramă de prim ministru Boc .Cel mai PROST și OBE ȘI OBEDIENT Prim ministru ...Marioneta lui Băsescu Traian !Acel PDL MAFIOT a PUS BAZELE STATULUI MAFIOT TICĂLOȘIT după care a ....FURAT sigla PNL pe care la DISTRUS ... SA VA FIE ÎNȚELES PDL CIUMA PORTOCALIE A DISTRUS OPOZIȚIA PRIN "ALIANȚA Cu PNL !..Ba boilor nu ați văzut că ORBAN clovnul filfizonul bețivan nu a venit cu nici o ALTERNATIVĂ de prim ministru la consultările de la Cotroceni ?.. PSD și ALDE va mai guverna mult timp de acum încolo dacă PNL nu va scăpa de BASISTI mafioți PDL din PNL Și să-și schimbe discursul in unul LIBERAL care sa lupte contra abuzurilor și nu sa le susțină cum o face ACUM !.. SINGURA ALTERNATIVĂ.....Stada ????

Liviu Chilian
21 ianuarie 2018
Ar fi i impietate sa stric limba sfântă romaneasca pe gâsca rromarlana

'R'ati ai bizdicului de Rromarlani-fiare ferale. S'a dus un batranel sa protesteze impotriva PSD-ului zsidanesc-jewnglishtanez-amerikknar, si bestia ce'l apara pe nebunul Drakknea, i'a rupt dintii - fiara-ferala fiind jewndarmul platit regeste cu banul produs de batranelul Roman ce a muncit o viata, ca sa ajunga muritor de foame la "pensie". Ca, deh, asa'i in kkpIUDAlismul importat din Amerikk, iadul lui Satan pe Terra. --- Exista ALTERNATIVA la CRIMA politicastra generalizată! Am mai scris. Strategia a fost încercată si de bolnavul-genetic Nicolae Caraiman(Kkrol II) in 1938. Poporul, PROTESTATARII sa CEARA formarea unei Adunari Constituante in frunte cu Patriarhul. Adunarea sa DESFINTEZE găștile criminal-politicastre! Fosta Romanie sa fie reinstaurata ca Stat Fundamentalist Crestin Ortodox! Seful Statului sa fie Patriarhul! Sa dispună formarea unui guvern de specialisti, PATRIOTI ce nu fac parte din Masoneria Satanica si nu sunt agenti ai unei phuteri streine - arhicunoscut fiind ca foarte multi Rromarlani politicastri, merdialqaedani si neoseKuristi sunt TRĂDĂTORI, agenti Israhatzeleni, Amerikknari, Jewrmani etc. Prima hotărâre a Guvernului Patriotic sa fie desfiintarea armataratei si infiintarea politiei militarizate pt securitatea publica. A doua hotărâre sa fie cererea la ONU ca Romania sa fie neutră; neutralitate garantata de China si Rusia. --- Nebunul Bashitler a facilitat ocuparea Tarii de catre Rahatbiciul lui Satan pe Terra, recte Amerikknarul porfiric. Sathanasiadis-tăriceanu e mason-diabolic si agent francez. Drakknea e agent Israhatzelean. JewhANUS e agent Sorosatanic-Istahatzelean-Jewrman. Daca poporul, strada, protestatarii nu acționează acum, PSD-ul(laba apocaliptică inarmata de catre Israhatzel, Amerikk si Sorosatan), o vor face Fuhreresa pe pigmeea-narcisistă Fierea si, impreuna, guvIUDErnul si Fuhreresa vor pulveriza Rromarlania! Pataievici-constantinescu, Bashitler si JewhANUS sunt agenti streini. Jewniunea Jewropeana, desi ii URASTE pe Rromarlani, au FURAT din tara patru milioane de tineri! Banditii unulasutasi au depus in Amerikk si Jewropa, 400 miliarde dolari din 1990 pana azi. Daca ei, civilizatziganii occidentali, va FURA si va EXTRMINA, credeti ca se vor opune...dezmembrarii Rromarlaniei? Ii vor durea in vorb'aia daca sorosatanistii precum Fierea vor uni Iasiul cu Chisinaul si Koloszvarul cu...buda, sau veceul din vestul curtii. Aferim!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3395 secunde