România și-a aflat adversarele de la EURO 2020, dacă trece cu bine de BARAJ

326
România și-a aflat adversarele de la EURO 2020, dacă trece cu bine de BARAJ - echipanationalaaromaniei12858600-1574236101.jpg

Articole recomandate

România va juca barajul de calificare la Euro 2020, dar știe deja două dintre adversarele pe care le va avea la turneul final, dacă va reuși să câștige cele două meciuri din martie.


Țara Galilor este ultima calificată din preliminarii pentru Euro 2020. Anglia, Cehia, Ucraina, Portugalia, Germania, Olanda, Elveția, Danemarca, Croația, Spania, Suedia, Polonia, Austria, Franța, Turcia, Belgia, Rusia, Italia și Finlanda completează 20 de locuri din cele 24 rezervate turneului final, ultimele patru urmând a fi decise la barajul din martie 2020.


UEFA a stabilit și urnele de la turneul final, astfel că România știe deja două dintre cele trei echipe pe care le-ar putea întâlni la Euro 2020. "Tricolorii" ar evolua în grupa C, alături de Olanda și Ucraina, plus una dintre Portugalia, Turcia, Austria, Suedia sau Cehia.


România și Olanda sunt gazdele grupei și ar fi automat repartizate împreună. Apoi, patru dintre capii de serie știu deja în ce grupe vor evolua, fiind tot gazde. Una dintre celelalte două grupe rămase este găzduită de Rusia, formație pe care Ucraina nu o poate întâlni din cauza conflictelor politice. Astfel, formația vecină a ajuns în grupa noastră.

Singura echipă care lipsește ar veni din urna 3, adică una dintre Portugalia, Turcia, Austria, Suedia sau Cehia.


Variantele pentru România:

1. Dacă va fi echipa care fi trasă la sorți să completeze barajul de Divizia C, atunci România va întâlni Scoția în semifinale. De ce obligatoriu Scoția? Fiindcă a fost echipa cu cel mai bun punctaj din toată Divizia C și în semifinale va avea parte de cea mai slabă echipă. Meciul s-ar disputa în Scoția! În cealaltă semifinală din C se vor duela Norvegia și Serbia, la Oslo.

2. Dacă nu va fi echipa care va fi trasă la sorți să completeze barajul de Divizia C, atunci România va merge să completeze tabloul play-off-ului în Divizia A. Și va întâlni Islanda, în semifinale, pentru că suntem cea mai slabă echipă de Liga Națiunilor din Divizia C, cealaltă semifinală fiind Bulgaria - Ungaria.

Meciurile se vor disputa la finalul lunii martie, iar finalele se vor disputa pe terenul uneia dintre cele două finaliste, stabilit prin tragere la sorți.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Noiembrie 2019
Stire din Eveniment : Tudor Giurgiu, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 1.7414 secunde