"ROMÂNIA SALVEAZĂ ROMÂNIA": Donații consistente la Crucea Roșie

205

Articole recomandate

Crucea Roșie Română a strâns până în prezent 3.570.000 de euro din donații de la persoane juridice și 32.772 de euro din donații prin SMS în cadrul campaniei "România salvează România", relatează Agerpres.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a organizației, 2.040 de pachete cu alimente de bază au fost distribuite la persoane izolate la domiciliu, afectate de coronavirus (un pachet are 12 kg și conține produse greu perisabile în valoare de 90 lei/pachet), alimentele fiind achiziționate de Crucea Roșie Română din fonduri proprii. De asemenea, 5.280 de pachete cu produse de igienă de primă necesitate au fost distribuite la persoane izolate la domiciliu și centre de carantină din țară (valoarea unui pachet este de 60 lei/pachet) achiziționate de Crucea Roșie Română tot din fonduri proprii.

Au fost distribuite 61.957 de materiale de protecție unităților sanitare/ direcțiilor de asistență socială/ vămi, 9.276 de produse de igienă, primite din sponsorizări în natură, au fost distribuite la unități medicale, iar 958 de persoane aflate în izolare la domiciliu au fost monitorizate telefonic de voluntarii Crucii Roșii Române.

Totodată, 14.500 kg produse din carne (mezeluri), 100.800 de ouă, 10.000 kg de morcovi și 9.456 de litri apa îmbuteliată - primite de la organizația "Prețuiește viața" au fost distribuite de voluntarii Crucii Roșii la Direcțiile de Asistență Socială, cămine de bătrâni, centre de plasament și familii izolate la domiciliu, informează sursa citată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4616 secunde