România, acuzată că furnizează armament teroriștilor din Grupul Statul Islamic

228
România, acuzată că furnizează armament teroriștilor din Grupul Statul Islamic - romaniaacuzataarmamentteroristi-1422899054.jpg

Articole de la același autor

Președintele Comisiei parlamentare irakiene pentru Securitate și Apărare, Hakim Zamili, i-a cerut premierului Haider al-Abadi, la sfârșitul de săptămână care a trecut, să intervină imediat pentru a opri furnizarea muniției în valoare de 300 de milioane de dolari, achiziționată de gruparea Statul Islamic (SI) din România și finanțată dintr-un stat învecinat cu Irakul, precizează site-ul IraqiNews.com, citat de Mediafax.

"Îi cer premierului să intervină imediat pentru a opri SI să achiziționeze din România muniția în valoare de 300 de milioane de dolari (...). Acest contract este finanțat dintr-o țară vecină", se arată într-un comunicat al lui Hakim Zamili.

La rândul său, ambasadorul român în Irak, Iacob Prada, a dezmințit informația potrivit căreia România ar fi încheiat un acord de armament cu gruparea Statul Islamic, precizând că toate exporturile de armament către Irak sunt aduse la cunoștința Guvernului irakian, notează aceeași pagină web.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015
Stire din Social : Trei cutremure, în România
Vineri, 16 Ianuarie 2015
Stire din Politică-Administrație : "Vom avea un raport pe țară pozitiv"
Pagina a fost generata in 1.6869 secunde