Români jefuiți în Germania. Paguba: MII DE LIRE STERLINE!

522
Români jefuiți în Germania. Paguba: MII DE LIRE STERLINE! - ddd-1576768936.jpg

Articole recomandate

Doi români au fost jefuiți de mii de lire sterline într-o parcare din Germania, suspect fiind un bărbat care s-a dat drept polițist.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile în Burg Sulz, românii având misiunea de a transporta banii unui dealer auto din Marea Britanie.

Conform Express, citat de Observator, românii au fost trași pe dreapta de un Alfa Romeo. Din mașina respectivă a coborât un bărbat care s-a dat drept polițist utilizând un act de identitate fals.

Respectivul i-a întrebat pe români dacă au asupra lor droguri, țigări sau alte bunuri ilegale. La un moment dat, falsul polițist a pus ochii pe un rucsac aflat în autoturismul românilor. A cerut să percheziționeze rucsacul respectiv, s-a urcat cu el în Alfa Romeo, iar colegul său, aflat la volan, a demarat în trombă. În acel moment, românii au solicitat intervenția de urgență a unui echipaj adevărat de poliție.


Românii le-au spus ofițerilor că țineau în rucsacul respectiv câteva mii de lire sterline, bani care aparțineau unui dealer auto din Marea Britanie și care urmau a fi utilizați într-o tranzacție.

Acum, polițiștii caută să verifice camerele de supraveghere din zonă și eventuali martori pentru a-i prinde pe falșii polițiști care au dispărut cu banii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5403 secunde