Români, între cei 12 membri ai echipajului de pe o navă elvețiană răpiți pe coasta Nigeriei

810
Români, între cei 12 membri ai echipajului de pe o navă elvețiană răpiți pe coasta Nigeriei - mdamagfzad03nzjhzdi3yja2owiznmm3-1537733862.jpg

Articole recomandate

Autoritatea Maritimă nigeriană a dat publicității naționalitățile celor 12 membri ai echipajului de pe o navă elvețiană răpiți pe coasta Nigeriei, între aceștia fiind și români.

Cei 12 marinari de la bordul navei comerciale elvețiene care au fost răpiți de pirați pe coasta Nigeriei sunt din România, Filipine, Slovenia, Ucraina, Croația, Bosnia-Herțegovina, a anunțat Autoritatea maritimă nigeriană, relatează Reuters.

Nava MV Glarus transporta grâu între Lagos și Port Harcourt, un oraș portuar din sudul Nigeriei. Pirații au pătruns la bord când nava se afla la 45 de mile nautice de insula Bonny și au răpit 12 dintre cei 19 membri ai echipajului.

Massoel Shipping, care operează nava MV Glarus, a comunicat: "Compania lucrează cu autoritățile și specialiștii pentru a-i elibera rapid și în siguranță pe cei capturați".

Răpirile sunt o problemă majoră în Nigeria, mai ales în zona Deltei Niger, acolo fiind principala sursă a țării de țiței. Anul trecut au avut loc zece luări de ostatici în apele nigeriene.

Sursa: News.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8602 secunde