Români de la bordul unei nave de croazieră, aduși în țară. Au intrat în carantină

280
Români de la bordul unei nave de croazieră, aduși în țară. Au intrat în carantină - ddd-1584295160.jpg

Articole recomandate

Opt români aflați la bordul navei de croazieră Grand Princess, aflată în carantină, au revenit în țară cu un zbor pus la dispoziție de autoritățile americane, aceștia fiind plasați în carantină, a anunțat, duminică seara, MAE, conform Agerpres.

"La data de 12 martie 2020, în urma unei ample operațiuni la care au participat mai multe state europene și ca urmare a demersurilor întreprinse de Ministerul Afacerilor Externe prin intermediul Ambasadei României la Washington și al Consulatului General al României la Los Angeles, 8 cetățeni români aflați la bordul navei de croazieră Grand Princess, aflată în carantină în largul coastei californiene, au revenit în țară cu un zbor pus la dispoziție de autoritățile americane, în coordonarea Delegației Uniunii Europene la Washington. La sosirea în țară, cei 8 cetățeni români au fost plasați în carantină într-o locație dedicată din București", se arată într-un comunicat de presă remis de MAE.

De asemenea, MAE precizează că 14 cetățeni români și-au exprimat dorința de a rămâne în continuare la bordul navei Grand Princess.

Consulatul General al României la Los Angeles menține legătura cu cetățenii români care au rămas la bordul navei, fiind pregătit să acorde asistență consulară în limita competențelor legale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1964 secunde