Români care transportau ilegal imigranți clandestini, arestați în Austria

139
Români care transportau ilegal imigranți clandestini, arestați în Austria - politia-1459602282.jpg

Articole recomandate

Doi români acuzați că transportau ilegal 13 imigranți clandestini, inclusiv șapte copii, au fost arestați în nordul Austriei, în apropierea frontierei cu Germania, informează postul public de televiziune austriac, ORF, potrivit romanialibera.ro.

Doi români acuzați că transportau ilegal 13 imigranți extracomunitari, inclusiv șapte copii, au fost arestați în nordul Austriei, în apropierea frontierei cu Germania, informează postul public de televiziune austriac ORF și site-ul Nachrichten.at.

Un șofer român în vârstă de 43 de ani a fost oprit de poliție, pentru un control de rutină, în nordul Austriei, în zona St. Martin im Mühlkreis, în apropierea frontierei cu Germania. În autoutilitara condusă de român au fost descoperiți șapte copii și șase adulți fără vize de călătorie în Uniunea Europeană, precizează ORF.

Conform site-ului Nachrichten.at, imigranții clandestini sunt irakieni. Un alt român, în vârstă de 39 de ani, care se deplasa cu un alt vehicul pentru a distrage atenția autorităților austriece a fost arestat pentru complicitate la trafic de persoane. Imigranții clandestini, care cel mai probabil urmau să fie duși în Germania, au fost cazați temporar într-un centru pentru azilanți din Austria.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3337 secunde