Români blocați pe aeroport, în Amsterdam. Cursa TAROM a fost anulată

163
Români blocați pe aeroport, în Amsterdam. Cursa TAROM a fost anulată - tarom-1514621281.jpg

Articole recomandate

80 de pasageri au rămas blocați pe Aeroportul din Amsterdam. Trebuiau să vină în țară, cu o cursă TAROM, dar pilotul i-a anunțat pe pasageri chiar înainte de îmbarcare că aeronava nu poate decola din cauza unei defecțiuni.



Zborul era programat pentru ora 20, ora locală. Din cauza defecțiunilor, cursa a fost anulată, iar pasagerii își vor petrece noaptea, la un hotel din apropierea aeroportului și vor zbura spre România, cel mai devreme, mâine la 11.40.

Imaginile au fost transmise de o telespectatoare Digi24, care susține că accesul la bagaje este dificil, iar oamenii sunt agitați.

Daniela Ivan: "Suntem redirecționați la biroul de ajutor pasageri KLM. Altfel încât să ne ofere un hotel sau un voucher de taxi, dacă suntem de aici din Amsterdam. Nu hrană, nu apă, personalul KLM a fost necooperant în anumite momente.

Copilul meu este cu mine, este supărat că nu o vede pe mamaia curând. Nu am primit ajutor deosebit și nici prioritate pentru copii.

Din păcate la zborurile de a doua zi nu toată lumea a primit în primul zbor disponibil. Ne dau bagajele numai dacă avem nevoie de medicamente, încercăm să vedem dacă putem să stăm la un hotel în apropiere.

Am fost foarte agitați, dar ne-au disipat. Ne-au împărțit în mai multe terminale de transfer. Speranța de a ajunge acasă în seara asta s-a dus."

Dacă și dumneavoastră ați fost martorii unui eveniment, care ar putea deveni o știre puteți lua legătura cu noi pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizați numele și locul din care le transmiteți.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6218 secunde