Români arestați pentru TRAFIC DE ARME

132
Români arestați pentru TRAFIC DE ARME - catuse13494746881355237438136973-1418907483.jpg

Articole de la același autor

Trei bărbați, printre care doi români, au fost arestați în Europa în această săptămână, fiind acuzați în Statele Unite că au conspirat să vândă arme pentru a fi utilizate împotriva americanilor în Columbia, au anunțat procurori federali din New York miercuri, informează Reuters.

Reprezentanții Poliției Române au anunțat că polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate din cadrul I.G.P.R. au participat, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., Direcția Operațiuni Speciale -I.G.P.R., S.R.I. și autoritățile judiciare din Statele Unite ale Americii și Muntenegru, la o operațiune în urma căreia s-a reușit arestarea, în Muntenegru, a membrilor unei grupări care plănuiau livrarea de armament către o organizație teroristă.

La data de 16 decembrie a.c., polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat mai multe percheziții în București.

Cei trei bărbați arestați sunt Massimo Romagnoli, de 43 de ani, din Grecia, Cristian Vintilă, de 44 de ani, și Virgil Flaviu Georgescu, de 42 de ani, ambii din România.

Toți trei au fost acuzați de conspirație pentru a ucide ofițeri și angajați ai SUA și de conspirație pentru a oferi sprijin material sau resurse unui grup rebel columbian, potrivit actului de acuzare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Tâlhar în arest la domiciliu
Pagina a fost generata in 0.3634 secunde