€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

Româncă însărcinată în 6 luni, găsită de partener, goală și cu gâtul tăiat, în propria casă din Spania

Ştire online publicată Miercuri, 12 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
O româncă însărcinată în 6 luni a fost găsită goală și cu gâtul tăiat, în propria casă, în Spania. Isabel Elena era mama unei fetițe și aștepta al doilea copil. Partenerul ei, un spaniol, este cel care a descoperit-o fără viață, marți după-amiază, scrie observator.tv


Isabel Elena Răducanu avea 36 de ani și marți după-amiază a fost ucisă sălbatic în propria casă. Românca trăia la Xativa, în provincia Valencia, împreună cu fiica ei de aproximativ 8 ani și partenerul de viață, un spaniol în vârstă de 32 de ani, tatăl viitorului ei copil.

Acesta, muncitor agricol, s-a întors acasă marți după-amiază, de la muncă, și a găsit-o pe iubita lui moartă, scrie El Pais.

Elena era dezbrăcată complet și avea gâtul tăiat. Bărbatul a sunat imediat la Poliție. Poliția a anunțat că nu există deocamdată niciun suspect în cazul crimei, dar că nu e exclusă nicio pistă în anchetă.


Primarul din Xativa a declarat doliu în localitate, miercuri, când a chemat locuitorii să vină în fața Primăriei la ora 12:00, în semn de omagiu pentru Isabel Elena.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7285 secunde