Român urmărit internațional, arestat la Constanța

138
Român urmărit internațional, arestat la Constanța - catuselamana226637001385678175-1404910622.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat urmărit internațional a fost arestat la Constanța, după ce autoritățile din Italia au emis pe numele său un mandat de arestare. Răzvan Tatu (26 de ani) a fost prins de polițiștii din Tulcea, în localitatea Maliuc. Tânărul era căutat de mai multe săptămâni, acesta fiind cercetat în Italia pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt. Pe numele său fusese emis un mandat european de arestare, emis de Tribunalul din Monza Italia, în vederea executării unei pedepse de 6 luni cu arest la domiciliu, în localitatea Sarono, regiunea Milano, Italia.


Din documentele transmise de autoritățile italiene reiese că românul fusese condamnat pentru tentativă de furt calificat. În data de 8 aprilie 2014, însoțit de un prieten, care a rămas neidentificat, a încercat să fure bunuri dintr-o mașină ce era parcată pe o stradă din Sarono. A fost prins, dar fiind cercetat în stare de libertate, acesta a fugit și s-a întors în România.  


Răzvan Tatu a fost predat procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care au dispus reținerea lui pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5771 secunde