Român reținut pentru acte de terorism

206
1
Român reținut pentru acte de terorism - mascati-1505317795.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din Roman, județul Neamț, a fost reținut pentru 24 de ore de către DIICOT, fiind acuzat de acte de terorism.


Bărbatul ar fi încercat să comită acte de terorism împotriva trupelor speciale ale Ministerului Afacerilor Interne, potrivit DIICOT.

Românul s-a convertit la islam în perioada în care executa o pedeapsă privativă de libertate în regim de penitenciar în Germania și în Romania.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Alături de el au mai fost reținuți alți trei români, pentru săvârșirea infracțiunilor de inițiere și constituire a unui grup infracțional organizat și fals material în înscrisuri oficiale, în formă continuată.

Într-un comunicat DIICOT se precizează că procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților:

BÎRZU CRISTIAN, pentru săvârșirea infracțiunilor de acte de terorism, faptă prevăzută de art. 32 alin. 1 lit. b din Legea 535/2004, raportat la art. 206 alin . 1 C.p, din Legea 535/2004, inițiere și constituire a unui grup infracțional organizat, fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată și trafic de migranți și PINTILIE GABRIEL, AȘTEFĂNOAEI CRISTIAN și MANDACHE CONSTANTIN, pentru săvârșirea infracțiunilor de inițiere și constituire a unui grup infracțional organizat și fals material în înscrisuri oficiale, în formă continuată.



Comentează știrea

Liviu Burebista
14 septembrie 2017
Islam egal terorism

Acestea sant binefacerile islamului. Multi romani le plang de mila asa zisilor emigranti care au inceput sa soseasca si la noi. Aceste fapturi nu au in cap altceva decat, jihad si legile sharia.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7205 secunde