REVOLTĂTOR! JEFUIAU COPII ÎN PARC, dându-le cu spray lacrimogen în ochi

2087
REVOLTĂTOR! JEFUIAU COPII ÎN PARC, dându-le cu spray lacrimogen în ochi - bicicleta-1533127703.jpg

Articole de la același autor

Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanța a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța cu propunere de luare a măsurii arestării preventive față de două persoane care ar fi jefuit copii, în zona Parcului Tăbăcărie.
Astfel, procurorii solicită arestarea pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului I.A., aflat în prezent în stare de reținere, pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la tâlhărie calificată, furt calificat și a inculpatului C.M., aflat în stare de reținere pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.


Aceștia susțin că, în seara zilei de 24 mai 2018, în jurul orei 21.30, în timp ce se afla pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, inculpatul I.A., împreună cu minorul B.C.S. și inculpatul C.M., prin exercitarea de violențe, l-au deposedat pe minorul persoana vătămată M.R.F. de bicicletă, producând un prejudiciu în valoare de 860 lei.
De asemenea, în seara zilei de 26 iulie 2018, în jurul orei 19.30, în timp ce se afla pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, zona Tăbăcăriei, inculpatul I.A. l-a asigurat de sprijinul său pe timpul comiterii faptei și l-a determinat pe minorul B.C.S. să sustragă, utilizând un spray lacrimogen, de la persoana vătămată M.L.N., prin smulgere, un telefon producând un prejudiciu în valoare de 1.500 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1569 secunde