Revizuirea dosarului lui Leaută, patronul de la "Dominus Rei", judecată de Curtea de Apel

274
Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au judecat, ieri, apelul declarat de Valentin Leaută împotriva deciziei Tribunalului prin care patronului de la "Dominus Rei", care a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru înșelăciune, i-a fost respinsă cererea de revizuire. Avocatul lui Leaută a depus la dosar un set de înscrisuri, prin care ar trebui să demonstreze judecătorilor că decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este cel puțin exagerată și că dosarul ar trebui rejudecat. Avocatul Apostol Armeanu a solicitat, așadar, admiterea apelului declarat, desființarea hotărârii de fond a Tribunalului, admiterea în principiu a cererii de revizuire în vederea suspendării în tot a hotărârii atacate, cu consecința punerii în libertate a clientului său și trimiterea dosarului la instanța de fond, respectiv Tribunalul Constanța, în vederea rejudecării cererii de revizuire. Avocatul nu a ascuns că vrea să obțină pentru Leaută o decizie de achitare. Magistrații au rămas să se pronunțe cu privire la apelul declarat de Leaută.
Cererea de revizuire a lui Valentin Leaută, patronul de la SC "Dominus Rei" SRL, condamnat definitiv la 12 ani de închisoare pentru înșelăciune, a fost respinsă, la data de 11 noiembrie, de magistrații de la Tribunalul Constanța, chiar dacă au fost aduse de către apărare o sumedenie de elemente noi care ar fi justificat admiterea în principiu a unei astfel de căi de atac.
Amintim că patronul de la SC "Dominus Rei" SRL, Valentin Leaută, deși a fost achitat de Tribunalul și Curtea de Apel Constanța pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune, s-a procopsit cu o ditamai condamnarea, de 12 ani de închisoare, de la instanța Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 11 Decembrie 2009
Stire din Eveniment : Măcel pe trecerea de pietoni
Pagina a fost generata in 2.4866 secunde