Reținut de procurori după ce ar fi încercat să ofere 5.000 de euro pentru uciderea unui bărbat

315
Reținut de procurori după ce ar fi încercat să ofere 5.000 de euro pentru uciderea unui bărbat - arest-1511890544.jpg

Articole recomandate

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au reținut marți o persoană care ar fi încercat să ofere mai multor oameni 5.000 de euro pentru a-i determina să omoare un bărbat în vârstă de 48 de ani.


Potrivit unui comunicat al PTB, transmis AGEPRES, marți, procurori criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a inculpatului N.M.C. pentru încercarea de a determina săvârșirea unei infracțiuni.

"Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent a rezultat faptul că, în perioada 27 octombrie — 10 noiembrie, inculpatul ar fi încercat să determine mai multe persoane prin corupere (oferirea sumei de 5.000 de euro) să comită infracțiunea de omor împotriva unui bărbat în vârstă de 48 de ani. Inculpatul ar fi cerut unuia din martorii în cauză ca, personal sau prin intermediul altor persoane cunoscute de acesta din urmă, să exercite acte de violență extremă asupra acestei persoane", se precizează în comunicat.

Sursa citată informează că cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 28 Noiembrie 2017
Stire din Eveniment : A căzut încă o grupare evazionistă
Pagina a fost generata in 0.8145 secunde