Reținut de polițiști după ce a spart mai multe apartamente

218
Reținut de polițiști după ce a spart mai multe apartamente - retinut-1508342104.jpg
Un tânăr domiciliat în localitatea Valu lui Traian a pus pe jar polițiștii, după ce a dat spargeri pe bandă rulantă în municipiul Constanța. Marius Mandachi este cercetat în cazul comiterii unor infracțiuni de furt calificat, fiind prins după cea mai recentă spargere a unui apartament, din care a sustras o tabletă și un telefon mobil.

Potrivit oamenilor legii, tânărul a mai furat bunuri din alte șase locuințe, pe raza municipiului Constanța. Prefera să spargă apartamente situate în zona centrală. Fără să se complice, Marius Mandachi spărgea geamul locuințelor, fura tot ce găsea la îndemână și se făcea nevăzut în câteva zeci de secunde.

Majoritatea bunurilor furate erau electrocasnice (telefoane, televizoare, tablete), însă tânărul a furat chiar și o bicicletă. Individul a dat nu mai puțin șapte spargeri, în intervalul 2 – 16 octombrie, pe raza municipiului Constanța.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4881 secunde