€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Rețea de traficanți de CELULE UMANE, destructurată

Ştire online publicată Marţi, 19 Februarie 2013. Autor: Cuget Liber Online.
O rețea de traficanți de celule umane a fost destructurată de procurorii din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Bucuresti, impreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul D.C.C.O. și B.C.C.O. Au fost reținute 11 persoane, cetățeni români, dar și israelieni.


În acest sens, procurorii D.I.I.C.O.T. efectuează șase percheziții domiciliare pe raza municipiului București. Membrii grupării, reprezentanți ai unei clinici private din municipiul București, împreună cu cetățeni israelieni specialiști în domeniul reproducerii asistate, au obținut beneficii financiare considerabile din activitatea infractională, constând în procurarea materialului genetic necesar realizării procedurilor ce presupun  fertilizarea "in vitro", prin încălcarea prevederilor legale care reglementează procedura prelevării și transplantului de organe, țesuturi și celule de origine umană. Învinuiții au racolat, prin diverse mijloace, persoane de sex feminin care, în schimbul sumei de 600 de Euro, scrie realitatea.net.


O tânără a făcut o plângere împotriva medicilor din clinică, susținând că după intervenție au apărut probleme grave de sănătate, care au dus la extirparea ovarelor.


Află mai mult...


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7134 secunde