Rețea de trafic de droguri, anihilată de polițiștii constănțeni

1123
Rețea de trafic de droguri, anihilată de polițiștii constănțeni - foto3antidrog081120111-1320856036.jpg

O rețea de traficanți de droguri a fost depistată într-un timp record de polițiștii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Constanța, iar individul care distribuia canabisul tocmai bine porționat pentru vânzare a fost reținut la Tulcea și arestat deja pentru o perioadă de 29 de zile.

Totul a început la data de 7 noiembrie, când trei tineri din Constanța, Dragoș G., de 27 de ani, student, Andrei S., de 25 de ani, și Gabriel M., de 24 de ani, toți din Constanța, au fost prinși, în stațiunea Mamaia, având asupra lor cantitatea de 10 grame de canabis, numai bine porționat pentru a fi vândut.
În baza informațiilor pe care le-au furnizat cei trei polițiștilor de la BCCO, în zona Casei de Cultură, din Constanța, a fost prins în flagrant un alt tânăr, de 27 de ani, Costin E., în timp ce intenționa să vândă 10 grame de canabis porționat cu câte 60 de lei gramul.
Conștienți fiind de încurcătura în care au intrat, tinerii au ales să colaboreze cu oamenii legii și le-au dat acestora toate informațiile necesare pentru a ajunge la dealerul de droguri ce făcuse din ei niște marionete.
Așa a fost prins în flagrant, în comuna Jurilovca, din județul Tulcea, Florian Anghel, de 22 de ani, cel de la care Costin E. a cumpărat drogurile, la acesta acasă fiind găsită cantitatea de 250 de grame de canabis, el vânzând cu 40 de lei gramul de "iarbă". Din cercetări, a reieșit că acesta a adus drogurile din Spania, ascunse în lucrurile personale, prin intermediul unei firme de transport internațional de persoane. Oamenii legii au stabilit că el i-a vândut lui Costin E., care, la rândul lui,
le-a vândut mai scump lui Dragoș G.
Pe numele tinerilor a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc, trafic de droguri de risc și asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni. Dintre cei cinci, doar Florian Anghel a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior arestat pentru o perioadă de 29 de zile de magistrații de la Tribunalul Tulcea.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Vindeau marijuana prin telefon
Marţi, 18 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Arestat pentru trafic de droguri
Pagina a fost generata in 0.323 secunde