REȚEA de PROXENEȚI prinsă la Constanța / Duceau "fetițe" marinarilor străini din port

592
REȚEA de PROXENEȚI prinsă la Constanța / Duceau

Articole de la același autor

Șase constănțeni, din municipiul Constanța și Năvodari, au fost duși, în urmă cu puțin timp, în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare. Cei șase sunt acuzați că au recrutat mai multe tinere și minore, din județul Constanța, pe care le-au adus în municipiul Constanța, pentru a se prostitua în beneficiul lor. 
"Din cercetări a reieșit că, începând cu luna ianuarie 2014, membrii grupului ar fi recrutat și transportat mai multe tinere minore, în scopul exploatării sexuale și obținerii de foloase de pe urma practicării prostituției de către acestea.
De asemenea, cei în cauză sunt bănuiți că ar fi găsit clienți și ar fi transportat victimele pentru a întreține acte sexuale, contra cost, cu aceștia. 
Recrutarea bărbaților dispuși să întrețină relații sexuale se efectua prin intermediul mai multor taximetriști, clienții provenind în special din rândul marinarilor străini de pe nave ancorate în Portul Constanța, dar și prin anunțuri cu oferte de servicii sexuale publicate în ziare și on-line, însoțite de numere de telefon de contact", precizează anchetatorii. 
Suspecții au fost identificați ca fiind Mariana Stuparu, de 38 de ani, Iulia Rădulescu, de 55 de ani, Vasile Puiu, de 60 de ani, Cristian Valentin Candit, de 39 de ani, Ciprian Țigaret, de 25 de ani, și Sorin Candid Ciortan, de 49 de ani. Aceștia sunt acuzați de trafic de minori și proxenetism. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.0138 secunde