Mai multe ştiri online:

Restricții privind circulația rutieră, mâine, în zona Sălii Sporturilor din Constanța

Ştire online publicată Luni, 12 Noiembrie 2012. Autor: Camelia MIU - MITRIC
Mâine, începând cu ora 19, Sala Sporturilor din Constanța găzduiește întâlnirea de volei feminin CS Volei 2004 Tomis Constanța și Dinamo Kazan (Rusia), din cadrul competiției Champions League.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Constanța, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică din imediata apropiere a arenei sportive participă 20 de militari. În plus, la solicitarea organizatorilor, vor fi luate măsuri de restricție a circulației rutiere pe bulevardul Tomis și strada Decebal, în zona Sălii Sporturilor, precum și în parcarea din vecinătate, cu începere de la ora 10.

Potrivit organizatorilor, se estimează prezența a 2.000 de spectatori, dintre care 500 de suporteri ai echipei oaspete.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65841 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3785 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3261 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1970 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.636 secunde