Relații sexuale în toaleta unui liceu. Băieții, la spital cu boli venerice

393
Relații sexuale în toaleta unui liceu. Băieții, la spital cu boli venerice - 463911violata1351930759135455720-1359039994.jpg

Articole recomandate

Scandal sexual la un liceu din Capitală. O elevă de clasa a IX-a îi acuză pe mai mulți băieți că au violat-o în toaleta unității de învățământ. Povestea a ajuns însă la urechile conducerii liceului, după ce băieții au ajuns la spital cu boli venerice, transmite realitatea.net.

O elevă de clasa a IX-a de la Grupul Școlar Industrial "Dimitrie Gusti" din Sectorul 5 al Capitalei a întreținut relații sexuale cu mai mulți băieți, în toaleta de la etajul doi al școlii, informează Realitatea TV.


Dacă inițial fata susținea că a fost violată, în toaleta școlii, acum ea și-a schimbat povestea și spune că a întreținut relații sexuale de comun acord cu tinerii respectivi, confirmând astfel declarațiile prietenilor tinerei, care au precizat încă de la început că nu a fost vorba de un viol.


Deși incidentul s-ar fi petrecut în urmă cu aproximativ o lună, autoritățile au fost sesizate de abia miercuri, scrie b365.realitatea.net. Toată povestea a ajuns la urechile conducerii instituției după ce băieții au ajuns la spital cu boli venerice.
Inspectoratul Școlar București și polițiștii bucureșteni au demarat o anchetă în acest caz.

 


 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7194 secunde