Reglare de conturi între elevi, în Constanța

173
Reglare de conturi între elevi, în Constanța - elev-1399478388.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Secției 5 au deschis o anchetă, după ce părinții a doi elevi au depus plângeri penale acuzându-și copiii, unii altora, de agresiune. Potrivit oamenilor legii, primul incident a avut loc luni după-amiază, într-o stație de autobuz din cartierul Far din Constanța. La acea dată, un băiat de 15 ani, elev în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială nr. 16 din Constanța, ar fi bruscat o adolescentă de aceeași vârstă, fostă elevă a școlii. 
Marți, 6 mai, adolescenta, însoțită de fratele ei, a mers la școala unde învață cel pe care-l acuză de bruscare. Conflictul dintre fratele fetei și elev a fost oprit la timp de cadrele didactice, dar cei doi și-au reglat conturile ulterior, în parcul din zona Far. Astfel, elevul le-a povestit oamenilor legii că a fost acostat de fratele fetei, împreună cu alți prieteni și bătut. 
În urma celor întâmplate, părinții copiilor au depus plângeri penale la Secția 5 Poliție. 
"Polițiștii Secției 5 au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, patru persoane ar fi fost agresate. În acest sens, oamenii legii au demarat o serie de verificări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului", au transmis reprezentanții Poliției Constanța. 
Conducerea Școlii Gimnaziale nr. 16 Constanța a precizat că și la nivelul unității de învățământ a fost deschisă o anchetă, iar mâine urmează să se întrunească membrii consiliului profesoral, pentru a stabili ce măsuri se vor lua. "Conflictul a început în afara școlii, între un elev și o fostă elevă. Ulterior, a doua zi, fosta elevă însoțită de fratele ei au venit la școală, pentru a-l căuta pe respectivul elev. O colegă profesoară a intervenit imediat, iar cei doi au fost scoși din școală. Astăzi au venit și cei de la Secția 5, le-am pus la dispoziție imaginile surprinse pe camerele de supraveghere montate la intrarea în unitatea școlară. Din punctul nostru de vedere, conflictul nu s-a petrecut în incinta școlii, astfel că nu se impune luarea unor măsuri în ceea ce-l privește pe elevul școlii noastre. Însă, în cursul zilei de mâine se va întruni Consiliul Profesoral și se va decide", ne-a precizat prof. Ion Ciorogaru, directorul instituției de învățământ. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7242 secunde