UPDATE - Reglare de conturi în plină stradă, la Năvodari. Primii ARESTAȚI

230
UPDATE - Reglare de conturi în plină stradă, la Năvodari. Primii ARESTAȚI - 26septembriecontinuarereglare-1411725852.jpg

Articole de la același autor

UPDATE - Polițiștii din Năvodari anchetează un al treilea bărbat în legătură cu reglarea de conturi din cursul zilei de miercuri, 24 septembrie. Este vorba despre Marcel Jipeanu, de 36 de ani, din Năvodari, acuzat de mărturie mincinoasă, după ce a declarat în fals în încercarea de a-l scoate basma curată pe Cadîr Asan.



Doi dintre bărbații anchetați pentru reglarea de conturi de miercuri dimineață, de pe o stradă din Năvodari, au fost arestați preventiv. În urmă cu puțin timp, magistrații constănțeni au dispus arestarea lui Mamut Asan și a lui Cadîr Asan, pentru 30 de zile fiecare. 


Mamut Asan este acuzat de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar Cadîr Asan este acuzat de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. 


Potrivit anchetatorilor, în dimineața zilei de 24 septembrie, în jurul orei 10,30, inculpatul Mamut Asan a condus un Volkswagen Phaeton pe strada Nuferilor din Năvodari, "zonă extrem de populată la momentul respectiv al zilei", după cum punctează și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, și a intrat în coliziune în mod intenționat în Dacia 1310 condusă de victima Osman Asan. Mașina a fost împinsă către un copac și un stâlp de iluminat public. Ulterior, cei doi inculpați au coborât din mașină și i-au aplicat victimei lovituri, primul cu un cuțit cu o lamă de aproximativ 20 centimetri, al doilea cu un alt obiect contondent, în zona inghinală, în gamba stângă și în cap. Victima a suferit răni care necesită pentru vindecare aproximativ 45 de zile de îngrijiri medicale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.229 secunde