Regele Mihai a fost externat

148
Regele Mihai a fost externat - rege-1458061065.jpg

Articole recomandate

Regele Mihai a fost externat, după ce a stat internat într-o clinică din Lausanne, Elveția, timp de 17 zile. Maiestatea Sa a ajuns la reședința privată, unde va continua să fie sub observația echipei de medici de la clinică, alături de medicii de familie, a anunțat Biroul de presă al Casei Regale.

Starea generală a Regelui este stabilă, însă, având însă în vedere gravitatea diagnosticului, tratamentul și procesul de recuperare vor fi de lungă durată și vor necesita o atentă supraveghere, se mai arată în buletinul informativ.



Totodată, în următoarele zile, principesa Elena va rămâne alături de Rege și Regina Ana, la reședința privată din Elveția. Pentru zilele următoare, Principesa Elena va continua să fie alături de Regele Mihai I și Regina Ana, părinții săi.

Principesa Margareta, custodele Coroanei, este în contact permanent cu Majestățile Lor și cu echipa de medici. Alteța Sa Regală își va continua angajamentele publice în țară, urmând să se întoarcă în Elveția curând, pentru a revedea pe Majestățile Lor, se mai arată în buletinul informativ.



În 2 martie, Regele Mihai a anunțat că se retrage din viața publică, după ce a fost diagnosticat cu leucemie cronică și carcinom epidermoid metastazant. Atunci, Regele a anunțat că o desemnează pe fiica sa, Margareta, Custode al Coroanei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3697 secunde