Record de amenzi date de rutieriști

90
Record de amenzi date de rutieriști - politiefiltru15-1374065383.jpg
Polițiștii rutieri au organizat, pe parcursul a 24 de ore, mai multe acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care se urcă la volan cu diverse nereguli, precum și pentru prevenirea accidentelor rutiere grave. Dacă până acum, rutieriștii atingeau zilnic câte un record de amenzi, iată că de această dată, șoferii din Constanța au demonstrat că pot fi disciplinați. 




Astfel, la nivelul județului Constanța, oamenii legii au dat 414 amenzi, în valoare de 117.160 de lei. Cei mai amendați (296) au fost șoferii s-au trezit cu amenzi usturătoare pentru că au apăsat prea tare pe pedala de accelerație. De asemenea, 51 de conducători auto au condus fără a avea centura de siguranță. În plus, patru de pietoni au fost prinși și au fost amendați pentru că au traversat prin loc nepermis. 


"Polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe conducătorii auto să respecte limitele de viteză, atât în localități, cât și în afara acestora, să folosească centura de siguranță, atunci când sunt în trafic atât conducătorii auto cât și pasagerii acestora, să nu se angajeze în efectuarea depășirilor neregulamentare, să nu aibă în timpul mersului preocupări de natură a-i distrage în mod periculos atenția, adică să caute acte, să umble la casetofon, să vorbească la telefonul mobil", afirmă Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliției Rutiere Constanța. De asemenea, oamenii legii au reținut trei permise de conducere și au retras șase certificate de înmatriculare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3496 secunde