€ 4.6671
£ 5.2855
$ 4.0557

Mai multe ştiri online:

Record absolut în Dobrogea! Centrul Comercial VIVO!, vizitat de 40 de milioane de persoane

Ştire online publicată Joi, 07 Decembrie 2017. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Din 2011, când a avut loc deschiderea oficială, Centrul Comercial VIVO! a devenit un reper al experienței de shopping și distracție, fiind o atracție atât pentru constănțeni, cât și pentru turiști. În plus, în fiecare an, centrul s-a dezvoltat în cel mai bun produs de retail de pe piața dobrogeană, atât ca număr de magazine și servicii oferite, cât și ca evenimente găzduite, fiind vizitat în toată această perioadă de peste 40 de milioane de oameni, record absolut în Dobrogea.

Inovator prin evenimentele pe care le găzduiește, VIVO! oferă clienților săi multiple posibilități de relaxare și petrecere a timpului liber: cinematograf, sală de fitness, restaurante, cafenele, bistrouri, dar și spații de joacă special create și amenajate pentru copii.

În plus, week-end-urile aduc cele mai interesante ateliere de life-style pentru doamne sau de creație pentru cei mici, caravane, târguri tematice, evenimente exclusive cu implicare socială în comunitatea orașului, dar și super-concerte cu vedete îndrăgite de constănțeni.

Mai mult decât atât, VIVO! se adresează unui public cu un stil de viață modern și pentru aceasta oferă cele mai practice avantaje pentru clienți prin cea mai mare parcare a unui centru comercial din Constanța (2.400 de locuri), prezența în interiorul centrului a celui mai mare hypermarket din Constanța, Auchan, și accesul facil din orice punct al orașului (cinci linii de autobuz, trei de microbuz și încă două linii de microbuz gratuite). De asemenea, pe timpul verii, VIVO! pune gratuit la dispoziția turiștilor o linie de microbuz care face legătura între stațiunea Mamaia și centrul comercial.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Sport
sambata, 20 octombrie Foto : DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! A MURIT ILIE BALACI 50016 vizite, 0 comentarii DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! A MURIT ILIE BALACI
Eveniment
ieri, ora 13:34 Foto : VIDEO. FEMEIE DECAPITATĂ DE TREN, ÎN GARA MEDGIDIA! 17559 vizite, 0 comentarii VIDEO. FEMEIE DECAPITATĂ DE TREN, ÎN GARA MEDGIDIA!
Cultură-Educație
sambata, 20 octombrie Foto : Misterul de la Hârșova. Masa pe care a mâncat împăratul Traian, o legendă în piatră 8577 vizite, 0 comentarii Misterul de la Hârșova. Masa pe care a mâncat împăratul Traian, o legendă în piatră
Social
duminica, 21 octombrie Foto : Constănțeni, RADET dă drumul la căldură! 6808 vizite, 0 comentarii Constănțeni, RADET dă drumul la căldură!
Auto
miercuri, 17 octombrie Foto : GALERIE FOTO / Dacia 1300 din 1979, la 3.500 euro. Să fie un preț bun? 2761 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Dacia 1300 din 1979, la 3.500 euro. Să fie un preț bun?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8198 secunde