Rechizite și echipament de sport pentru toți elevii, anunță Ministerul Educației

240
Rechizite și echipament de sport pentru toți elevii, anunță Ministerul Educației - evaluarenationala134082686113544-1550580467.jpg

Articole recomandate

Toți elevii din România vor primi rechizite în întreg anul școlar 2019-2020. Ministerul Educației alocă 600 de milioane din buget pentru rechizite și cărți școlare, dar și pentru echipamente sportive, a declarat, marți, ministrul Ecaterina Andronescu. Rechizitele vor fi achiziționate în urma unei licitații publice.


"Trebuie să ajungă odată cu debutul anului școlar. Trebuie să promulge domnul președinte bugetul. Pentru elevii din învățământul obligatoriu și pentru cei cu probleme sociale. Sigur vom cuprinde și elevii de liceu care au probleme sociale. Tot ce trebuie fiecărei clase de la începutul anului școlar până la finalizarea lui. Nu este prima dată când se derulează un asemenea proiect. Un proiect de rechizite școlare pentru un număr de aproximativ 1,1 -1,2 milioane s-a mai derulat începând cu anul 2001", a declarat Ecaterina Andronescu.


Elevii din clasele gimnaziale vor primi manualele de limba română și matematică de tot, adică le vor putea păstra în vederea pregătirii pentru evaluarea națională de la sfârșitul clasei a VIII-a.

Elevii de la liceu vor primi pentru acasă toate manualele de la disciplinele pentru care vor da examen de bacalaureat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4419 secunde