Realizatoare TV din România, moartă într-un teribil accident rutier

610
Realizatoare TV din România, moartă într-un teribil accident rutier - smurd2-1429354090.jpg

Articole recomandate

Un grav accident de circulație a avut loc vineri seara în județul Bihor, în care și-a găsit sfârșitul artista Paula David Raț, scrie Vocea Transilvaniei.

Însoțită de iubit și părinții acestuia, Paula David Raț mergea la Arad, la un botez. La ieșirea din comuna Avram Iancu, județul Bihor, șoferul mașinii în care se afla Paula, din cauza carosabilului umed, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. Mașina s-a izbit de un TIR care venea din sens opus.

"Accidentul s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 22.30, pe DN 79, la intrarea în localitatea bihoreană Avram Iancu. Un tânăr de 22 de ani, din Satu-Mare, în timp ce conducea un autoturism Opel Astra, din cauza neadaptării vitezei, la întâlnirea alveolei mediene de calmare a traficului, în condiții de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare", a declarat subcomisar Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.


Starea celor trei persoane este una stabilă, scrie realitatea.net. Fiica fostului președinte al clubului de fotbal Olimpia Satu Mare, Paula David Raț era o cunoscută artistă și realizatoare TV din Satu Mare.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/o-prezentatoare-tv-din-romania-i-a-pierdut-via-a-intr-un-teribil-accident_1678146.html#ixzz3XemH6cOD

Follow us: @realitatea on Twitter



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0996 secunde