Reacții incredibile ale șoferilor trași pe dreapta, după protestele polițiștilor: "MULȚUMESC DIN SUFLET!", "MULȚUMESC POLIȚIA ROMÂNĂ!"

3384
1

Articole recomandate

Polițiștii au ales și alte căi de protest, după ce au văzut că în urma mitingului organizat la București, atât Ministerul Afacerilor Interne, cât și Ministerul Muncii nu au oferit soluții viabile pentru respectarea HG1 sau pentru a da garanții că se lucrează pentru echitate salarială. 


Drept urmare, rutieriștii constănțeni, dar și din țară, au ales să protesteze într-un mod inedit, renunțând total la amenzi în favoarea avertismentelor, atunci când faptele au o gravitate redusă. Asta, spre bucuria șoferilor care și-au exprimat gratitudinea față de inițiativa polițiștilor. 


Dacă în trecut, conducătorii auto invocau la mențiuni chestiuni legate de ordinul de serviciu și certificatul metrologic al radarului, acum șoferii s-au întrecut în mulțumiri la adresa polițiștilor. "Mulțumesc din suflet!" a fost una dintre mențiunile care i-au amuzat cel mai mult pe polițiști.


Comentează știrea

Ionel D
20 martie 2017
AVR

Cred si eu ca oamenii, cel putin unii, multumesc din suflet. Totusi amenzile sunt jignitor, revoltator de mari iar salariile majoritatii atat de mici incat unii chiar trec de la agonie la extaz cand vad un avertisment. In romania nu fug cainii cu bani in coada!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0428 secunde