Reacția Angelei Merkel, după eliminarea Germaniei de la Mondiale

231
Reacția Angelei Merkel, după eliminarea Germaniei de la Mondiale - yxnopwnlntfmmjk3njrhztizzjgxodc3-1530172059.jpg

Articole recomandate

Eliminarea rușinoasă a naționalei Germaniei, de la actuala Cupă Mondială, nu a trecut necomentată nici în cabinetul cancelarului german Angela Merkel. Astfel, Steffen Seibert, purtătorul de cuvânt al lui Merkel, a postat un mesaj pe Twitter, prin care și-a exprimat regretul față de umilința din Rusia.

"Nu este Cupa noastră Mondială - cât de trist! Vor veni alte turnee, la care ne vom bucura", este mesajul postat de Seibert. Este limpede că un astfel de deznodământ nu a fost luat deloc în calcul înainte de startul competiției. Din contră, întreaga Germanie spera la încă un turneu final de vis, ca cel de acum patru ani. Însăși Merkel a ținut să le transmită un mesaj personal jucătorilor înainte de a începe acest Mondial.


Oficialii naționalei Mannschaft au reacționat în consecință și i-au oferit un cadou cancelarului. Selecționerul Joachim Low și team managerul Olivier Bierhoff au oferit cancelarului german Angela Merkel un tricou alb personalizat, aidoma celor în care au evoluat foștii campioni mondiali.

"A fost un tricou semnat de la echipa federației germane pentru cancelar ca memento", a scris, la acel moment, Reinhard Grindel, președintele federației germane de fotbal pe contul său de Twitter. Angela Merkel este cunoscută pentru pasiunea ei față de meciurile importante de fotbal. Era așteptată și în Rusia, dar n-a mai ajuns.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5084 secunde