Razii de amploare în tot județul Constanța. Sute de sancțiuni date de polițiști

282
Razii de amploare în tot județul Constanța.  Sute de sancțiuni date de polițiști - razii-1494767017.jpg
În perioada 12-14 mai, aproape 400 de polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au acționat în întreg județul, în baza Planului Național al Poliției Române pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare ale accidentelor rutiere.

În urma acțiunilor organizate, polițiștii de ordine publică ai IPJ Constanța au verificat 233 de persoane, aplicând peste 100 de sancțiuni contravenționale, din care peste 50 pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, trei privind comerțul ilicit, două pentru paza obiectivelor și 37 pentru alte acte normative, în valoare de 42.680 de lei.

Au fost aplicate peste 200 de sancțiuni la regimul rutier, în valoare de 80.695 de lei, pentru viteză neregulamentară, neacordare de prioritate pietonilor, neportul centurii etc., fiind suspendate patru permise de conducere pentru alcool și viteză și fiind retrase șase certificate de înmatriculare.

De asemenea, pe linie de investigații criminale, polițiștii constănțeni au întocmit trei dosare de cercetare penală, au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea și au identificat trei persoane urmărite național.

Totodată, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au constatat 16 infracțiuni la Codul Vamal, aplicând sancțiuni contravenționale de peste 3.000 de lei și indisponibilizând peste 2.000 de țigarete.

Acțiunile au fost sprijinite de jandarmii constănțeni și Poliția Locală Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5801 secunde