Razii ale polițiștilor, în Constanța

194
Razii ale polițiștilor, în Constanța - razii-1513184807.jpg

Articole recomandate

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu lucrători din cadrul Biroului Rutier Constanța și Serviciului Rutier au ieșit în stradă, ieri, în cadrul campaniei "Cedează volanul când bei". Activitățile s-au desfășurat în zona intersecției bulevardului Ferdinand cu strada Mihai Viteazu, precum și în zona sensului giratoriu de la ieșirea din localitatea Ovidiu, către localitatea Lumina.

Polițiștii constănțeni au oferit sfaturi și recomandări conducătorilor auto, prezentând implicațiile legale care pot fi generate de conducerea autoturismelor sub influența alcoolului. Totodată, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități informativ-preventive, conform programelor, proiectelor și campaniilor de prevenire a criminalității implementate atât la nivel național, cât și local.

Astfel, au fost derulate activități de prevenire a tâlhăriilor, în cadrul campaniei "Hoții sunt creativi, fii preventiv!", pe raza secței 3 Poliție Constanța.

Polițiștii au distribuit materiale informative cu sfaturi de prevenire a victimizării cetățenilor, acordând atenție deosebită persoanelor de vârsta a treia, care pot deveni victime ale infractorilor, din cauza comportamentului și a neglijenței. Campania a fost inițiată de Inspectoratul General al Poliției Române în colaborare cu Asociația "Berarii României".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.962 secunde